Játék a belső terekkel

funda.JPGHa szeretsz lakberendezőset játszani, akkor az Otthonok & Megoldások Otthonteremtő Magazin és a Fundamenta közös alkalmazásával most ingyen megteheted! Nagyon izgalmas a sok lehetőségből kirakni, megtalálni azt, ami a saját ízlésünket tükrözi. A számtalan lehetőség végtelen kombinációja arra sarkallja a rendezkedő kedvű vállalkozókat, hogy egyfolytában csak alkossanak, egyiket a másik után.


Azt hiszem, én is a kísérletező kedvű emberek közé tartozom, mert egyszerűen nem bírtam abbahagyni a tervezgetést az otthonokesmegoldasok.hu oldalon, a FundaHome alkalmazással.

Az interior kiválasztása után már tapétázhatunk is, ha épp nem tetszik az eredeti szín, de a falra akár matricát is ragaszthatunk, amellyel bájossá vagy épp férfiassá tehetjük „lakásunkat”, a további kiegészítőkkel pedig egyedivé, otthonossá tehető bármely felület.

Kanapék, asztalok és szekrények széles választékát vásárolhatjuk meg ingyen, majd beszaladhatunk a „lámpaboltba”, hogy új belsővel várhassuk a vendégeket. A régi, kopott lakásunkból egy modern, romantikus, vintage hangulatú vagy épp egy igazán dögös, férfias kecót varázsolhatunk.

lakber1.JPGNekem a letisztult, egyszerű színek és formák a kedvenceim, amelyeket egy-egy formabontó kiegészítővel még inkább feldobhatunk. A színek tekintetében is az egyszerűség felé hajlok, vagyis a fekete és a fehér, esetleg nyersfa szín az alap, amely mellé egy-egy élénk szín az egész lakást vidámmá tehetjük. Mostanában nagyon trendinek számít a kisebb és nagyobb képkeretek megfelelő elhelyezése, amelyekbe nem csak családi képeket rakhatunk, a fantáziánkra van bízva, mi kerüljön az üvegek mögé. Ez a vonal is megjelenik a tervezésemben, mert szerintem feldobja az egyszerű falfelületeket.

A dizájnos formák mellett a kényelem is fontos szempont számomra, hiszen egy film nézése közben vagy a barátok vendéglátásakor nem mindegy, milyen felületen ülünk. Ráadásul kifejezetten szeretem, ha a jó zenét jól hallgatjuk, így az elektronikai berendezések is fontos szerepet játszanak a lakás belső kialakításában. Azt hiszem, megtaláltam a stílusomnak és elvárásomnak megfelelő belsőt, ráadásul a piros szín bármikor felcserélhető egy másik, trendi színre!